Hier is dat feestje!

Hier is dat feestje!

deel deze pagina op uw facebook profiel
Tweet deze pagina en link op twitter
Mail deze pagina als link
deel deze pagina op uw hyves profiel

 

Met vrienden een feestje bouwen en samen de sterren van de hemel zingen tijdens een karaokeshow, uitgebreid stilstaan bij een mijlpaal in het leven samen met familie, vrienden en bekenden of een gezellig personeelsfeest vieren. Activiteitenboerderij De Wevert in Horst is verbouwd en is vanaf nu ook het adres voor een feestje, groot of klein.

Eigenaar Erik van Rengs: “Wij zijn een activiteitenboerderij, verzorgen diverse binnen- en buitenactiviteiten, zoals solex rijden, gps-tochten, buggytochten, quadrijden, djembeeworkshop of vlaai bakken. Vaak gieten wij de activiteiten in een arrangement, inclusief eten en drinken.”

“De laatste tijd zien wij een grotere vraag naar feestjes, waarbij de activiteit op de achtergrond staat of niet gewenst is. Daarom hebben wij de binnenaccomodatie rigoureus verbouwd tot een sfeervolle ruimte waar je je meteen thuis voelt en waar het gezellig vertoeven is met een groep tot maximaal 150 personen. De buffetten komen uit onze eigen keuken, hierdoor zijn we flexibel en kunnen we onze gasten op maat voorzien. Wij zorgen dat niemand iets tekortkomt”, zegt mede-eigenaar Suzanne van Rengs.

“Samen met de organisator gaan we om de tafel zitten en stellen een mooi programma samen. We kunnen het feest bijvoorbeeld uitbreiden met een dj of een live-optreden.

Ik verzorg met het zelfde gemak een optreden samen met mijn vrienden van Aaltied Noeit Te Laat”, zegt Erik.

“Vooraf nemen we alles goed door en leggen dit vast, zodat er achteraf geen verrassingen zijn”, zegt Suzanne.

Erik en Suzanne hebben jarenlange ervaring met gastvrijheid op hun activiteitenboerderij. “De sfeer op een feestje is belangrijk. Dat moet je creëren en zeker niet opdringen.”